PREMIERSHIP

VIDEO: STOKE - MAN. UTD. 1-1 Vragovi bezidejni na početku 2015., Crouch promašio pobjedu Stokea!

Shawcross je doveo domaće u vodstvo, a konačni rezultat je postavio Radamel Falcao

Mršavim bodom na gostovanju kod Stoke Citya, Manchester United propustio je priliku da se priključi vodećem dvojcu na vrhu ljestvice engleske Premier Lige. U nogometnoj uspavnaki sve vrijedno pažnje dogodilo se u prvih pola sata igre. Domaćini su poveli već u 2. minuti preko Shawcrossa. Arnautović je izveo udarac iz kuta, Peter Crouch nadskočio obranu Uniteda a Shawcross iz blizine svladao De Geu. Bila je to 53. asistencija Petera Croucha u Premier ligi s kojom se izjednačio s Van Persiem.

Gosti su do izjednačenja stigli u 26. minuti, također nakon udarca iz kuta. Ovaj put je nabacio Rooney, asistirao Carrick a mrežu zatresao Radamel Falcao. Do dolaska na odmor obje su momčadi imale po jednu priliku ali pokušaji Camerona i Van Persiea bili su neprecizni.

U nastavku je United pokušavao ugroziti domaćeg vratara Begovića ali bili su to jalovi pokušaji za razliku od Stoke Citya koji je u 70. minuti imao sjajnu prilku ali udarac Croucha glavom zaustavila je stativa.

- Imali smo svojih prilika, ali lopta nije htjela u gol. Mislim da je neriješen rezultat sasvim realan za ono što su obje momčadi pokazale na travnjaku – kazao je Crouch koji se požalio na odluku suca koji niije svirao kazneni udarac za domaćine kada je Chris Smailling igrao rukom u svom 16-ercu.

- Nikako nismo mogli spustiti loptu i nadigravati se s Unitedom, ali niti uvjeti nisu bili za takav nogomet. U svakom slučaju, uzeli smo sedam bodova iz tri posljednje utakmice i mislim da je to briljantno za Stoke City – zaključio je Ryab Shawcross nakon utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 15:27