ZALUDIO ŠPANJOLCE

VIDEO: LUKA MODRIĆ IGRAČ UTAKMICE 'Rijetko je griješio,a kod asistencije je pokazao viziju'

Luka Modrić igra sve bolje i bolje u dresu Real Madrida, što ne prolazi nezapaženo niti kod istaknutih europskih medija. Goal.com proglasio ga je igračem utakmice u kojoj je njegov Real Madrid slavio kod Valencije 3-2 u 17. kolu Primere.

Modrić je imponirao mirnoćom u defenzivnim akcijama, te preciznim dodavanjima kada je Real imao loptu, a jednom takvom poslužio je Jesea Rodrigueza koji je u 82. minuti zabio za pobjedu ''kraljeva''.

Goal.com ocijenio je Modrića s četvorkom, te ga je imenovao igračem utakmice.

''Rijetko je griješio u dodavanjima pri učinkovitoj predstavi. Pokazao je veliku viziju kada je isporučio asistenciju Jeseu za pogodak odluke'', piše Goal.com o Modriću.

Ugledni portal Realove je igrače ocijenio s prosjekom 2.63, a najlošiju dvojku je dobio kapetan Sergio Ramos, koji je zakasnio pokriti strijelce oba Valencijina pogotka, Piattija i Mathieua.

Angel di Maria, strijelac vodećeg gola za goste i asistent Cristianu Ronaldu za vodstvo 2-1, dobio je ocjenu 3.5, dok je portugalski napadač, koji je u ovoj utakmici polučio svoj 18. prvenstveni pogodak ove sezone, zaradio trojku.



Valencia 2-3 Real Madrid (All Goals) 22... by ourmatch

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 23:29