KAKVA PREDSTAVA

VIDEO: 'Igrači' Milana plesali Haku i navukli bijes navijača! 'Vidio sam svašta, ali ovo...'

 youtube

Nogometaši Milana i Carpija odigrali su na San Siru posljednju utakmicu 34. kola talijanske Serije A, koja je završena bez golova, a počela je popularnom 'Hakom', čuvenim ratnim plesom koji su u svijet sporta uveli ragbijaši Novog Zelanda.

Dok su nogometaši gostujuće momačdi mirno stajali, igrači Milana trudili su se ih preplašiti. Međutim, sve ovo nije novitet koji je uveo nasljednik Siniše Mihajlovića na klupi Rosonnera, Cristian Brocchi, već su u pitanju glumci, koji su snimali reklamu za jednog od sponzora kluba.

Ovaj potez kluba se definitivno nije svidjeo navjičima koji su ih žestoko kritizirali.

'Od danas više ne pratim Milan! Vidio sam svakakve ludosti, ali Milan koji izvodi Haku nadmašuje ih sve'; 'Što je ovo? Gdje je nestao nogomet?'; 'Testirajte ih na droge' - samo su neki od komentara. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:41