INCIDENT U PARIZU

VIDEO: DIVLJAK IZ BRAZILA Brandao zbog napada na Thiaga Mottu suspendiran na šest mjeseci!

Napadač francuskog prvoligaša Bastije Brazilac Brandao (34) suspendiran je na šest mjeseci jer poslije utakmice protiv PSG-a fizički nasrnuo na Thiaga Mottu i udario ga glavom u glavu.

Brandao je u tunelu dočekao svog sunarodnjaka i opalio ga po nosu i hrabro pobjegao. Spasio se bijegom u svlačionicu koju su morali osiguravati zaštitari dok se situacije nije primirila.

Na travnjak će se moći vratiti 21. veljače iduće godine jer mu je u kaznu uračunata i privremena suspenzija koju je dobio koncem kolovoza. Međutim, prijeti mu i zatvorska kazna. Početkom studenog će odgovarati na sudu za napad s predumišljajem.

Brazilac je u Francuskoj i ranije imao problema s ponašanjem. Prošle sezone je suspendiran na tri utakmice jer je laktom udario igrača PSG-a Yohana Cabayea. U ožujku 2011. godine, dok je bio član Marseille je osumnjičen da je u svome automobilu silovao jednu 23-godišnjakinju na odmorištu uz autocestu u Aix-en-Provenceu. Brandao je demantirao optužbe za silovanje, međutim nakon što je pušten iz pritvora odmah je pobjegao u domovinu. OM ga je posudio Cruzeiru, a potom i Gremiu. U Brazilu je ostao sve dok ga francuski sud nije oslobodio optužbe zbog nedostatka dokaza. Marseille ga je ubrzo prodao, a iduće dvije sezone je bio član St Etiennea. Od ove sezone nastupa za Bastiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:25