GAŽENJA SUPARNIKA

VIDEO Balotelliju četiri utakmice suspenzije!

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza odlučila je kako neće sankcionirati portugalskog nogometaša Pepea iz Real Madrida, nakon što je stao na ruku Barceloninom lideru Lionelu Messiju

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli optužen je od strane Engleskog nogometnog saveza (FA) da je u ligaškoj utakmici protiv Tottenhama minule nedjelje namjerno nagazio na Scotta Parkera. To znači da će Talijan propustiti iduća četiri susreta svoje momčadi koja već ove srijede igra uzvratni susret Carling Cupa, na Anfieldu, protiv Liverpoola. Osim te utakmice Balotelli bi trebao pauzirati i u utakmicama Premiershipa protiv Aston Ville, Evertona i Fulhama.

Naravno, Talijan ima pravo i uložiti žalbu na ovu odluku što bi značilo da ima pravo nastupa u kupu. Međutim, u slučaju odbijanja žalbe suspenzija od četiri utakmice bi porasla na koju brojku više. Talijan ima vremena do srijede (18 sati) žaliti se na presudu.

Pepe dobio samo upozorenje!?

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza odlučila je kako neće sankcionirati portugalskog nogometaša Pepea iz Real Madrida, nakon što je stao na ruku Barceloninom lideru Lionelu Messiju, dok je ležao na tlu nakon prekršaja…

Osim članova Real Madrida, malo tko je imao razumijevanja za Pepeov čin. Pepe je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, u kojoj je Barcelona u Madridu slavila s 2-1, dobio žuti karton u 17. minuti zbog prekršaja nad Sergijom Busquetsom. No, sudac nije kaznio njegov vrlo nesportski potez u nastavku, kada je nagazio najboljeg svjetskog nogometaša.

Pepe se kasnije ispričao. Tvrdio da je da je incident bio nenamjeran, odnosno da mu pomisao ozljeđivanja kolege niti u jednom trenutku nije prošla kroz glavu.

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza očito mu je povjerovala i izrekla mu samo upozorenje, što znači da će Pepe imati pravo nastupa u uzvratnoj utakmici u srijedu u Barceloni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 15:47