BORBA OKO UGOVORA

Vida: Doći će Tarzan, pa neka se dogovore

Slovacka, Zlate Moravce, 181109.Kvalifikacijska utakmica Hrvatske U-21 nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo.Na fotografiji: Domagoj Vida i Nikola Kalinic slave drugi gol za Hrvatsku.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

OSIJEK - Nakon još jedne briljantne nogometne partije osječkog nogometaša u dresu mlade hrvatske selekcije (U-21), u utakmici sa Slovačkom, sve se češće čuje pitanje koliko će još dugo Domagoj Vida (20) biti stanovnik Gradskog vrta. Posebno zato što Osječani žive u besparici. Ugovor Vidi traje do kraja lipnja 2011., cijena mu je za sada blizu 1,500.000 eura, no NK Osijek se sprema na veliku ofenzivu oko produženja njegova ugovora.

Od toga bi bila slaba korist da Vida nije za...

- Čuo sam da se priprema ugovor. Vidjet ćemo što se nudi. Doći će moj menadžer Tarzan ( Ivan Cvjetković, nap.a.) pa što god oni dogovore, meni će biti prihvatljivo. Ne žurim se, živim zasigurno najbolje trenutke u nogometnoj karijeri. Ide mi dobro u klubu i reprezentaciji. Vrlo sam sretan - ustvrdio je Vida iz bečke zračne luke, na povratku s reprezentativnih obveza, pošto je tajnik Osijeka Damir Vuica najavio administrativne zahvate na zadržavanju Vide u Wilsonovoj.

Sin legende Rudike Vide inače je i ‘dobri duh’ Osijekove svlačionice. Podiže raspoloženje, odlično igra. Tek ga ‘prokletstvo sirotinjskog kluba’ može oteti navijačima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 08:01