AFERA KLAĐENJA

Varteks protiv Džarovskog: Susretnite se s dečkima i objasnite namještanje

Varazdin, 271009.1/8 finala Kupa Hrvatske izmedju Varteksa i Karlovca igra se na gradskom stadionu u Varazdinu.Na slici: Goran Mujanovic i Matija Stefancic.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

VARAŽDIN - Vezano uz posljednje izjave Velibora Džarovskog iznijete u emisiji HTV-a Otvoreno u srijedu te izjave dane u intervjuu web portalu Index.hr, gdje navodi utakmicu četvrtine finala Hrvatskog kupa između Slaven Belupa i NK Varteksa, i pobjedu Varteksa 4-1, kao jedan od primjera navještavanja utakmica u Hrvatskoj, Uprava NK Varteksa najoštrije je reagirala na takav način iznošenja laži, bez ikakvih argumenata i potvrđenih činjenica.

- Najoštrije osuđujemo takav način komunikacije i istup Džarovskog u medijima. Uprava NK Varteksa će u kratkom roku, u dogovoru s odvjetničkim timom, donijeti odluku o daljnjim postupcima, budući da su iznijete laži naštetile ugledu kluba. Ujedno, pozivamo medije da se ograde od senzacionalističkih i netočnih izjava Džarovskog, ali i svih budućih takvih izjava koje ne štete samo sportskim kolektivima, već nogometu u cijelosti. Ujedno pozivamo gospodina Džarovskog da dođe u Varaždinu, da se susretne s varteksovim mladićima, koji su odličnom igrom i srcem ostvarili veliku pobjedu u Koprivnici te da im osobno u lice kaže na koji su način "namjestili" utakmicu", navodi se u dopisu iz varaždinskog nogometnog prvoligaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 22:45