PROMIJENIO PRIČU

Trener Torina: Nisam imao pojma da je taj Split ovako dobar!

Ovo je jedan od najvažnijih mečeva u mojoj karijeri i jedan od najvažnijih za nas u ovoj sezoni - rekao je Ventura na presici na stadionu Olimpico
 getty images

Trener Torina Giampiero Ventura prilično je promijenio mišljenje o Splitu i Europskoj ligi u odnosu na ono što je govorio prije sedam dana.

- Ovo je jedan od najvažnijih mečeva u mojoj karijeri i jedan od najvažnijih za nas u ovoj sezoni - rekao je Ventura na presici na stadionu Olimpico.

- Ući u skupinu Europske lige za nas bi bio velik uspjeh. Trenutno mi je Split ispred Intera.

Rezultat od 0:0 ostavlja mnoge opcije otvorenima, Split je izrazio nadu da može iznenaditi Torino. Što na to kaže Ventura?

- Iskreno, mislili smo da će u Dugopolju biti šetnja i da ćemo ovo puno lakše riješiti. Nismo očekivali ovako kvalitetan Split, ali sada smo svjesni da moramo uložiti puno više truda. Nismo dali gol iako smo imali dosta prilika, to nam je sada izazov.

Vjerojatno je Ventura planirao odmoriti dobar dio igrača za derbi protiv Intera u nedjelju, prva utakmica mu je poremetila bioritam.

- Otpao nam je Larrondo, nemam prostora za kalkulacije. Od ove utakmice za nas počinje sezona od koje očekujemo da ćemo biti bolji nego prošle godine.

Uz Venturu je bio Giuseppe Vives.

- Previše smo prilika propustili i prvi cilj je biti efikasniji. Spremni smo na sve što će uraditi naši suparnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:23