RIMLJANI POLUDILI

TRANSFER UGROŽEN Lazio je ljut jer je Brbić otkrio da ih zanima Pašalić!

Transferi se prave u tišini, požalio se novi sportski direktor Hajduka Goran Vučević
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Činilo se kako će Mario Pašalić 19. rođendan dočekati kao stanovnik Rima, a da će blagajna Hajduka biti punija za nekoliko milijuna eura.

No, sudeći prema menadžerskim izvorima iz Italije i Hrvatske, posao bi mogao biti storniran zbog dugog jezika predsjednika Hajduka Marina Brbića. On je talijanskim medijima potvrdio interes drugog kluba metropole, pa bi zbog toga Lazio mogao dići ruke od Pašalića.

- Naljutili su se iz Lazija što je priča izašla u medijima. Talijanskim medijima prije svega, ali u svakom slučaju im se nije dopalo. Pravi se transferi rade u tišini i zato je moguće da se ostvare tamo gdje se najmanje nadate - požalio se novi sportski direktor Hajduka Goran Vučević u posljednjem medijskom istupu.

No, Vučević nije spomenuo da je transfer ugrozio i njegov pretpostavljeni.

- Da, Lazio je zainteresiran, ali oni nisu jedini. Tu su i mnoge druge momčadi koje se raspiuju za Pašalića - kazao je još prošlog tjedna predsjednik Hajduka za talijanske medije, a izjavu je prenio i portal Lazionews24.com.

Dovoljno da se Lazio naglo ohladi od Pašalića...

Kakve su bile namjere predsjednika Hajduka nije baš jasno. Je li Brbić nespretno išao dizati cijenu Pašaliću s obzirom da se za mladog igrača zanima cijeli niz klubova u Italiji i Europi, ili jednostavno nema iskustva, teško je procijeniti. Kako bilo, Hajduku je sada ugrožena prilika za sjajnu zaradu...

Jer dok cijeli niz igrača poput Kouassija, Maloče i Andrijaševića ima ugovore u kojima se odšteta dijeli u određenom postotku između igrača i kluba, u transferu Pašalića cjelokupni iznos ostaje Hajduku. Ovako im blagajna zasad i dalje ostaje potpuno prazna...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 22:24