SVI OSTALI SU ZAMJENJIVI

Transfer lista: Vaha je želio ostaviti samo Beqiraja, Tonela, Badelja i Mesarića!

Pročitajte koji su razlozi i kako je došlo do naguravanja Zdravka Mamića i Vahida Halilhodžića, te na koncu odlaska Vahe iz Dinama
 Damir Krajač/Cropix

Srijeda, 12.00

Vaha iznosi svoj plan izgleda svlačionice, koji šokira Mamića. “Samo me ova četvorica nisu nikada razočarala”, rekao je Vaha, misleći pritom na Beqiraja, Tonela, Badelja i Mesarića... U prijevodu, svi ostali igrači su zamjenjivi.

Srijeda, 22.30

Trener Dinama na večeri s novinarima širi optimizam i ponavlja da ostaje trener Dinama i iduće sezone. Zamolio je za suradnju i “zrnce” pozitive u stvaranju atmosfere, koja bi vratila navijače i gurnula klub u Ligu prvaka.

Petak, 18.45

Mamić silazi iz svečane lože i odlazi u prostoriju oružara Cvrka, kojeg šalje Vahi s molbom da bi se htio obratiti igračima u poluvremenu utakmice s Interom. Trener odbija Mamića, koji ipak ulazi u svlačionicu, nastaje svađa i naguravanje praćeno psovkama.

Petak, 19.45

Vaha ulazi u svlačionicu sa suzama u očima, gleda igrače i šutke odlazi sa stadiona. Preko glasnogovornice poručuje Upravi da se više ne smatra trenerom Dinama. Zdravko Mamić napustio je Maksimir nešto ranije.

Petak, 20.10

Glavni direktor Vrbanović dolazi pred novinare i otkriva sadržaj Vahine poruke. Moli za strpljenje dok Halilhodžić ne pojasni svoje razloge, a nakon čega će klub zauzeti stav.

Subota, 10.00

Mamić mobilizira igrače govorom u svlačionici, pomoćnik Marijo Tot vodi trening prvotimaca, a Vahin menadžer Jozipović na putu prema Zagrebu poručuje javnosti da je njegov klijent još uvijek trener Dinama. Na web stranici kluba objavljeno je priopćenje u kojem piše da glavni trener nije došao na trening.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 15:21