PODRŠKA S TRIBINA

Torcida stiže u Bukurešt na feštu, a ne raditi nerede

Split 050810.Stadion NK Hajduka u PoljuduPredkolo Evropskog kupa : NK Hajduk - Dinamo BukurestNa fotografiji : Torcida.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

SPLIT - Hajduk će sigurno imati glasnu podršku s tribina stadiona Steaue u Bukureštu. Iako se očekuje najviše petstotinjak najvjernijih navijača. Torcidaši stižu organizirano, autobusima, kombijima i osobnim automobilima. Kad su mogli doći u Rumunjsku na utakmicu protiv Dinama iako im nije bio dopušten ulazak na stadion, kako ne bi sada nakon što su odradili kaznu zbog nereda na Malti protiv Birkirkare.

Torcidaši su planirali u Bukurešt avionom, ali nisu uspjeli napuniti charter liniju. U vrijeme recesije nije lako keširati oko 3000 kuna za gostovanje. A ovi praktičniji računaju kako će Hajduk ionako proći u Europsku ligu pa štede novac za atraktivnije destinacije.

Zadnji posjet Torcide Bukureštu prošao je dosta mirno, zabilježena je tek poneka tučnjava, ali ništa ozbiljno. U Torcidi vladaju neke nove struje, navijači su se primirili, obećali su da nigdje neće prvi izazvati nerede. Čak su se i obračunali s onima iz vlastitih redova koji su bengalke bacali na poljudski tartan. Torcida stiže u Bukurešt na feštu, a ne raditi nerede. U svakom slučaju bit će pod budnim okom rumunjske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:15