HAJDUK TRAŽI TRENERA

Toppmöller je novo ime u poljudskim kuloarima

U Splitu se pojavila priča da bi na Hajdukovu klupu mogao doći nezaposleni njemački stručnjak, koji je ime stekao s Bayerom

SPLIT - Klaus Toppmöller novo je ime koje se zavrtilo u splitskim kuloarima, a spominje se kao mogući kandidat za klupu Hajduka. Njemački stručnjak, 59-godišnjak, koji je vrhunac svoje karijere doživio s Bayerom iz Leverkusena još tamo početkom 21. stoljeća, nudi se kao opcija Hajdukovim čelnicima koji su još uvijek u potrazi za rješenjem iz inozemstva.

Toppmöller je trenutačno bez angažmana otkako je otišao s klupe reprezentacije Gruzije u svibnju 2008. .

Kakve su mogućnosti da Toppmoller osvane na Poljudu? Odgovor smo potražili od Borisa Živkovića, bivšeg hrvatskog reprezentativca ali i igrača Hajduka, koji je danas angažiran u menadžerskim vodama, a vrlo je blizak sa njemačkim trenerom koji ga je vodio u Bayeru.

- Mogu reći da zasad nisam imao nikakve kontakte s ljudima iz Hajduka, ali ako bi oni željeli Toppmöllera onda sam im u svakom slučaju spreman pomoći da taj posao završe - kratko nam je kazao Živković.

No zasad je to samo prva najava, mogućnost koja se otvara u trenutku kad Hajdukovi čelnici, predsjednik Maleš i član uprave za struku Nižetić traže najbolju opciju. U kruga kandidata, uz Prašnikara, Petkovića i Costacurtu tako se našao i Klaus Toppmöller.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:36