PIŠU TALIJANI

SVI ŽELE HRVATE U SVOJIM REDOVIMA Vatreni na meti engleskih velikana, za Perišića nude 30 milijuna?!

 foto: Damir Krajac / CROPIX

Ukoliko je za vjerovati napisima talijanskih medija, veliki engleski klubovi zainteresirani su za transfere dvojice hrvatskih reprezentativaca, Ivana Perišića (27) i Nikole Kalinića (28).

Navodno tako Everton želi Perišića u svojim redovima, te su za njega Interu spremni ponuditi i do 30 milijuna eura. Inače bi za Everton takva svota spadala u sferu nemogućeg, ali vrlo je vjerojatno kako će klub s Goodison Parka ljetos prodati svoju najveću zvijezdu Romelua Lukakua od čije prodaje računaju između 40 i 50 milijuna eura.

Ostaje dakako vidjeti kako bi u Interu reagirali na ponudu za Perišića, s obzirom da im je on ove sezone jedan od najboljih igrača.

S druge strane, La Nacione piše o potencijalnoj ponudi Tottenhama za Nikolu Kalinića koji je ove sezone upisao 12 golova u Serie A.

Iako Tottenham u vrhu napada ima sjajnog Harryja Kanea, vodećeg strijelca Premierlige sa 24 postignuta gola, u redovima 'spursa' vjeruju kako bi se hrvatski napadač Fiorentine dobro uklopio u klubu.

U Tottenhamu vide veliku prednost u činjenici da je Kalinić već igrao u Engleskoj (u Blackburnu), pa bi proces prilagodbe bio osjetno kraći.

Veliki minus u cijeloj priči oko potencijalnog transfera je činjenica da iz Fiorentine odbijaju mogućnost moguće prodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:28