HAJDUK TRAŽI NAPADAČA

Šurjak: Rukavina ima sve što tražimo od napadača

Panathinaikos' Ante Rukavina (C) celebrates after scoring against Dinamo Bucharest during their Europa League football game at the Athens Olympic stadium on December 16, 2009. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
 AFP

SPLIT - Iako je ljetni prijelazni rok još daleko, spekulira se da bi Hajduk mogao vratiti na posudbu iz grčkog Panathinaikosa 23-godišnjeg centarfora Antu Rukavinu.

Taj potez mogao bi se dovesti u direktnu vezu s činjenicom da je Ahmad Sharbini umjesto pojačanja postao najveća zagonetka Hajduka. Golgeter koji je kupljen da zabija golove kod Reje nije igrao, a kod Poklepovića sjedi na klupi za pričuve.

Član Hajdukove uprave zadužen za struku nije bio iznenađen pitanjem o mogućnosti da se ovog ljeta na Poljud vrati Ante Rukavina koji je izgubio poziciju u Panathinaikosu.

- Sve što znam o tome pročitao sam u novinama - kaže Šurjak.

- Ali o Rukavini mogu reći sve najbolje, napadač takvih kvaliteta i karakteristika mogao bi igrati na poziciji na kojoj smo ove zime tražili adekvatno pojačanje. Vidjet ćemo što će biti na ljeto, zasad je prerano govoriti o njegovu angažmanu - zaključuje Šurjak ipak ostavljajući tu opciju otvorenom.

Rukavina s Panathinaikosom ima ugovor do ljeta 2012., a u ponedjeljak nije bio dostupan za komentar. Poznato je da nije zadovoljan statusom u grčkom klubu, malo igra, a zabio je samo tri gola ove sezone. Od dolaska Francuza Djibrila Cissea najavljivao je da će tražiti novi klub, gdje će igrati ako ne dobije šansu u Panathinaikosu. U ovom trenutku Hajduk se čini kao izgledna opcija za 23-godišnjeg Šibenčanina, nekada najtalentiranijeg napadača u HNL-u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 23:19