PROBLEMI S VRATARIMA

Subašić obnovio ozljedu, Bilić pozvao Blaževića

Prema riječima liječnika reprezentacije i splitskog Hajduka, dr. Rakića, Subašić je obnovio ozljedu koljena. Nakon utakmice Splita i Hajduka žalio se na bolove
Osijek, 010810Stadion Gradski vrt.1. HNL NK Osijek - NK Hajduk.Na fotografiji: Golman Hajduka Danijel Subasic.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

Vratar splitskog Hajduka Danijel Subašić neće se priključiti nacionalnoj momčadi zbog ozljede koljena. Izbornik Slaven Bilić kao zamjenu je pozvao Gorana Blaževića.

Prema riječima liječnika hrvatske nogometne reprezentacije i splitskog Hajduka, dr. Jurice Rakića, Danijel Subašić obnovio je ozljedu koljena. Nakon utakmice Splita i Hajduka žalio se na bolove i sljedećih nekoliko dana neće biti u mogućnosti niti trenirati.

Samim time neće biti na raspolaganju izborniku Slavenu Biliću za prva dva susreta na samom početku kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine, odnosno za utakmice protiv Latvije i Grčke.

Stoga je Bilić poziv uputio čuvaru mreže iz Šibenika, Goranu Blaževiću, koji je već u nekoliko navrata pozivan u reprezentaciju Hrvatske. Prvi je poziv dobio prošle godine, za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Lihtenštajna u Vinkovcima, a potom je pozvan i za ciklus prijateljskih utakmica u svibnju ove godine, stoji u priopćenju HNS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 17:57