MUNJEVITA OPERACIJA

'ŠTO SE TO DOGAĐA?' Dinamovim strancima na pripremama još ništa nije jasno, klub im zabranio izjave

 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

MORAVSKE TOPLICE - Braća Mamić napustili su hotel Livada u Moravskim Toplicama, a da ih niti jedan od dvadesetak novinara nije vidio! Pretpostavljamo kako je u pitanju akcija koju je režirao Krešimir Antolić, bivši kriminalist MUP-a koji je trenutno na funkciji direktora za sigurnost u Dinamu.

Prema riječima svjedoka, dva automobil izjurila su na sporedni izlaz iz garaže pa autoputom preko Mađarske došli na granični prijelaz Goričan gdje su se predali hrvatskoj policiji.

Subotnje jutro nije slutilo takav scenarij. Zoran Mamić je s momčadi otišao na trening, dok je stariji brat s odvjetnicima Jadrankom Sloković i Čedom Prodanovićem otišao na doručak. Poslije nije izlazio u foaje hotela gdje su ga čekali novinari.

Zanimljivo, prije nego je otišao na trening, sa Zoranom Mamićem dogovarali smo intervju zamišljen kao rezime priprema.

- Ako ću još biti tu – više kroz smijeh je odgovorio trener Dinama. Sumnjamo da je već tada znao kako će dva sata kasnije krenuti prema Zagrebu.

Vodstvo Dinama odlučilo je igrače lišiti briga oko situacije u kojoj se nalazi izvršni predsjednik I trener. Još u petak, kada su prvotno planirali krenuti za Zagreb, objasnili su im kako stvari stoje I naglasili kako je njihova jedina briga što bolje se spremiti za Hajduk I europske ispite. Da su Mamići otišli za Zagreb saznali su od novinara.

- Što se događa – pitao je Ivo Pinto primijetivši kako su se novinari ustrčali nakon što je Dinamo objavio da su se Mamići predali policiji.

Malo kasnije igrači su se spustili na ručak. Informacija o uhićenju već je objavljena na internetu. Međutim, reakcija nije bilo. Da im je klub zabranio da govore potvrdio nam je Borna Barišić, lijevi bek Dinama.

- Svašta bih vam sad rekao, ali ne smijem. Imaju moju podršku, kao i cijele momčadi – kratak je bio Barišić.

FOTOGALERIJA: Novinari uzalud čekali Mamiće u Sloveniji i na granici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:13