HARRY SE OPORAVIO

'Sretan sam što Hrvatska ide na Euro'

To je sjajno za dečke, zaslužili su to i Tottenhamovi navijači imat će još trojicu igrača koje će moći gledati na Euru sljedeće godine – poručio je Redknapp
Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP

Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp izrazio je oduševljenje plasmanom hrvatske nogometne reprezentacije na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Engleski 64-godišnji stručnjak koji je nedavno podvrgnut rutinskoj operaciji srca, točnije odblokadi srčane arterije, također je izrazio zadovoljstvo nastupima hrvatskih nogometaša "spursa" u utakmicama dokvalifikacija protiv Turske.

Podsjećamo, u njima nije bilo ozlijeđenog Nike Kranjčara, ali je Luka Modrić sjajno odigrao oba susreta, dok je Vedran Ćorluka bio junak istanbulske 3-0 pobjede s golom i asistencijom, da bi uzvrat u Maksimiru propustio zbog suspenzije.

- Bio sam oduševljen kada sam vidio da se Hrvatska kvalificirala za Europsko prvenstvo. To je sjajno za dečke, zaslužili su to i Tottenhamovi navijači imat će još trojicu igrača koje će moći gledati na Euru sljedeće godine – poručio je Redknapp putem web-stranice "spursa".

- Nadam se da će Younes ( Kaboul) izboriti mjesto u francuskoj reprezentaciji, kao i da će naši engleski igrači igrati kao i Pav ( Pavljučenko) za Rusiju, tako da će to biti dobro ljeto – dodao je engleski trener, čiji se povratak na klupu nakon operativnog zahvata očekuje već u ponedjeljak u premierligaškom dvoboju protiv Aston Ville.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 23:53