HRVATSKA KOLONIJA

Spursi dočekali zdravog Pletikosu, nude mu posudbu na jednu sezonu!

Zagreb, 271108.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica 3. kola skupine D Kupa UEFA izmedju zagrebackog Dinama i Spartaka iz Moskve. Na slici: Stipe Pletikosa.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham spreman je za novu ponudu hrvatskom vrataru Stipe Pletikosi, nakon što se njegov prelazak u Spurse izjalovio prošlog ljeta, piše Daily Mail.

Podsjećamo, vratar moskovskog Spartaka prošlog ljeta nije mogao realizirati predugovor koji je potpisao s londonskim klubom, Splićanin je potrgao križni ligament koljena baš na dan kad je trebao doputovati u London i postati član londonskog kluba.

Pletikosa je, ipak, zadržao kontakte s menadžerom Harryjem Redknappom, te je ove zime otišao u London na pregled i kontrolu kod liječnika Spursa.Tada još uvijek nije potpuno zacijelio ozljedu, pa su se obje strane dogovorile da će tijekom ljeta uspostaviti nove kontakte i eventualno dogovoriti suradnju.

Pletikosa je sada sasvim spreman, što se tiče zdravstvenog stanja. Očekuje se da će mu Spursi predložiti dolazak na posudbu na jednu sezonu, s opcijom potpisivanja trajnog ugovora sljedećeg ljeta, tvrdi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:39