HAJDUK U ZAPREŠIĆU

Špaco: Ne zanima me Inter, želim vidjeti dobru igru

 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Hajdukova orijentacija na mlade igrače pokazat će se u punom svjetlu na gostovanju u Zaprešiću na utakmici protiv Intera jer trener Stanko Poklepović ne može računati na dvojicu stopera, Maloču i Pandžu, te napadača Čopa. U vatru će stoga morati gurnuti još jednog tinejdžera, 19-godišnjeg Mateja Jonjića (r. 29. siječnja 1991.) koji je skromno provoligaško iskustvo skupljao prošle sezone na posudbi u Zadru.

UKLJUČITE SE U RASPRAVU O REGIONALNOJ LIGI

Od pomlađene Hajdukove momčadi (prosjek godina početne 11-torice iznosi 24 godine), a u kojoj samo trojica igrača imaju više od 25 godina ( Rubil 28, Andrić 30 i Skoko 34), očekuje se nastavak serije pobjeda .

- Apsolutno vjerujem u mladog Jonjića koji posjeduje kvalitetu da odgovori zahtjevima. Zbog ozljeda smo deficitarni na stoperskim pozicijama i zato moramo pronaći unutrašnje rezerve - kaže Poklepović.

U Hajduku ne razmišljaju o aktiviranju igrača s liste otpisanih (poput Vejića), nego će prigodu na klupi dobiti još jedan 19-godišnjak, također stoper iz juniora Domagoj Boljat.

- Interesira me da vidim dobru igru Hajduka i da zadovoljimo njegovo veličanstvo - rezultat. O Interu imam osnovne informacije, ali da budem iskren, ne zanimaju me previše.

Poklepović puno očekuje od Ibričića koji još ne pokazuje formu od prošle jeseni kada je bio najbolji igrač Hajduka.

- Ibro ima kvalitetu i snagu, što treba pokazati na svakoj utakmici - poručuje Špaco.

Vjerojatni sastav:

HAJDUK: Subašić - Rubil, Jonjić, J. Buljat, Strinić - Tomasov, Andrić, Skoko, An. Sharbini - Ibričić - Vukušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 16:32