PAO I ZADAR

Sjajni Nino Bule donio Lokosima tri nova boda

Zadrani su kasno proradili, tek kod 3-0 za Lokomotivu proradile su im nišanske sprave. Ipak, dalje od dva pogotka nisu uspjeli
 Goran Mahkek / CROPIX

ZAGREB - Nogometaši Lokomotive nastavili su dobar niz i u sedmom kolu Prve HNL. Pobjedom od 3-2 protiv Zadra ostavili su iza sebe još jednog rivala u sigurno teškoj utrci za ostanak u elitnom rangu. A sve zahvaljujući Ninu Buli.

Iskusni centarfor zabio je dva pogotka za Lokose i osigurao im 11. bod u prvenstvu, kao i šestu poziciju. Naravno, teško da će momčad s Kajzerice biti i nakon odigravanja ostalih utakmica tako visoko u poretku, ali njima je ipak najbitnije da je Zadar ostao na sedam i da na svom terenu ne dovode ništa u pitanje.

Ali, iako rezultat sugerira odličan dan Lokomotive, sve to je ponajviše plod promašaja zadarske momčadi. Dok su promašivali domaćini su zabijali, a sve je počelo u 35. minuti Bulinim pogotkom. Smelo je to Zadrane i na poluvremenu se nisu sabrali. Dapače, u 65. im je Bule ponovno zabio, a svega pet minuta kasnije dokrajčio ih je Šimić. Zatim je Santini vratio nadu u 74. udarcem s bijele točke, dodatnu napetost probudio je Mršić u 83., ali obrana Lokomotive nije kapitulirala. Umjesto primljenog trećeg gola zaradili su tri nova boda. A Zadrani opet ostali bez ičega i čeka ih teška sezona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:18