INTERES SA 'ČIZME'

Siniša Mihajlović želi dovesti Sammira u Fiorentinu?!

Zagreb, 031010.Stadion u Maksimiru.1. HNL, 10. kolo.Dinamo - Istra 1961.Na fotografiji: Sammir i Fatos Beqiraj slave gol.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Po pisanju pojedinih talijanskih medija, što prenosi nogometni web-portal Goal.com, ofenzivni vezni nogometaš zagrebačkog Dinama, Brazilac Sammir, na meti je Fiorentine.

"Viole se, u ovom dijelu sezone, pate u pronalasku dobre forme i željni su u siječnju dodati nešto kreativnosti u svoje redove. Glavni trener momčadi Siniša Mihajlović navodno u 23-godišnjem Sammiru vidi izvrsnu nadopunu za svoju momčad", piše Goal.com koji dodaje da se, od dolaska iz Atletico Paranaensea u jesen 2006. godine, Sammir prometnuo u ključnog igrača zagrebačke momčadi.

"U proteklih je pet sezona odigrao više od 100 utakmica za Dinamo, a ovosezonska impresivna forma nije ostala nezamijećena u Fiorentini, koja će suparnika u utrci za Sammirom imati u švicarskom divu Baselu.

Ugovor Dinamovog playmakera istječe u ljeto 2013. godine, no ponuda od oko pet milijuna eura mogla bi biti dovoljna da ga se odvede iz Dinama", smatra izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 09:21