HAJDUK: JOE JE NAŠ!

Šimunić bi za dvije sezone dobio 700.000 eura i stan na Mejama!

Prvo moram riješiti svoj status u klubu, a od tamo me nitko ne tjera.Ugovor mi vrijedi do 2012. Zato molim za razumijevanje dok ne odlučim što dalje - poručio je Šimunić
 Jakov Prkić/CROPIX

Šimunić je naš! Ne, Šimunić je naš! Ofenziva iz tabora dva hrvatska nogometna pola traje već tjedan dana, što je zbunjenog Joea dovelo do razmišljanja da trakavicu zaključi - ostankom u Hoffenheimu.

- Prvo moram riješiti svoj status u klubu, a od tamo me nitko ne tjera.Ugovor mi vrijedi do 2012. Zato molim za razumijevanje dok ne odlučim što dalje - poručio je Šimunić, kojeg su u svoje svlačionice već smjestili i Zdravko Mamić i Hrvoje Maleš.

Ekspedicije u Njemačkoj izmjenjuju se kod Šimunića kao dežurni tjelohranitelji. Nakon Zorana Mamića, u akciju “zgrabi Joea” uputio se i Maleš te, oglušivši na viku iz Maksimira da je hrvatski reprezentativac već izabrao njih, ponudio svoje uvjete.

Prema priopćenju s Poljuda, Maleš je nakon tapšanja po leđima proslijedio Šimunićeve zahtjeve Nadzornom odboru, koji je verificirao transfer. Svojoj zvijezdi Hajduk bi prema tom dogovoru navodno isplatio 300.000 u prvoj i 400.000 eura u drugoj sezoni te mu osigurao stan na Mejama.

Hajduk će tijekom vikenda sigurno biti bliže Šimuniću od Dinama, jer se hrvatska reprezentacija u nedjelju okuplja u Splitu, ali i dalje ostaje misterij koju će stranu u ovoj povuci-potegni priči izabrati Joe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 07:20