ŠEF BRANI KRANJČARA

Savičević: Cicu napadaju kako ni Hitlera ne bi!

 Cropix

PODGORICA - Nakon što je utakmice protiv Makedonije, Albanije i Norveške završio porazom, Zlatko Kranjčar našao se na meti kritika dnevnog lista Dan, koji od samog početka izborničkog mandata na sve načine "udara" po Kranjčaru.

Autor prozivke je urednik sporta tog lista koji je na odstupanje s dužnosti pozvao Kranjčara, ali i Radu Malevića. U razgovoru za SEEbiz , predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević prokomentirao je cijelu priču koja je krenula od novinara koji je inače u svojim tekstovima pisao protiv samostalnosti Crne Gore, napadao je Nogometni savez, ali i kolege novinare.

- Mene to ništa ne čudi. Za Dan se zna da je to srpski orijentirana novina koja nikada nije niti neće prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Ovakav tekst, koji je katastrofa, za njih nije neka novost. Od Cicinog dolaska mi smo gotovo svakodnevno napadani, ma tako ni o Hitleru ne bi pisali kako pišu o nama, kaže pomalo razočarano Savičević.

- Istina je, izgubili smo te tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bi pričali o porazima. Mi moramo biti svjesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kad nedostaje jedan igrač to se odmah osjeti. Ali, smatram kako kompletni možemo napraviti puno, kaže Savičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 10:24