DEFINITIVNA ODLUKA

ROMEO JOZAK OSTAJE U HRVATSKOJ 'Odbio sam bogatu ponudu iz Australije, nije sve u novcu...'

 Drago Sopta/CROPIX

Prije dvije godine s UEFA-ine radionice nakon Eura stigla je vijest za naslovnicu. U Varšavi su se pomirili tadašnji izbornici Hrvatske i Srbije Igor Štimac i Siniša Mihajlović. Ovai put iz Sankt Peterburga nema tako intrigantnih zapisa. U Rusiji su se okupili izbornici i tehnički direktori svih reprezentacija pod okriljem UEFA-e, tema je bio Mundial u Brazilu. Nazočili su i Niko Kovač i Romeo Jozak, a glavna informaciju dao nam je potonji.

- Ostajem tehnički direktor HNS-a, zahvalio sam se Australiji na ponudi, no moja je definitivna odluka da nastavim raditi posao kojem sam već toliko posvećen - kazao je Jozak, dodajući:

- Jasno da su u pitanju bili izvrsni financijski uvjeti, kao i svojevremeno kad me zvao Arsenal, ali ovog časa nije mi sve u novcu, vjerujem da u Hrvatskoj mogu još puno toga napraviti.

Jozak je inzistirao da zapišemo:

- Bila mi je velika čast upoznati i razgovarati s Davidom Gallopom, predsjednikom austraskog saveza. Zadovoljstvo je opće doći u priliku da bi mogao surađivati s tako inteligentnim čovjekom, širokih znanja i pogleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:22