NIŠTA OD VRANJEŠA

Reja objavio imena igrača koje vodi na pripreme

 Vladimir Dugandžić / Cropix

Bizarna slika u Poljudu na početku priprema Hajduka za proljetni dio sezone: na prozivci u Bijelom salonu nazočio je čak 41 nogometaš pod ugovorom, a uz čelnike kluba, članove Nadzornog odbora, prateće klupsko osoblje i novinare našao se tu čak i jedan pogrebnik, najpoznatiji splitski “picigamorte” Nedjeljko Tonkić.

Tonkić kaže da se na prozivci zatekao slučajno, svratio je do prijatelja Svaguše, nije ni znao da je prozivka zakazana točno u podne.

A Svaguša je pak jasno poručio igračima što se od njih traži.

- Tražim od vas da uložite ljubav i srce te da zalaganjem i radom opravdate dres koji nosite. Prošle jeseni Hajduk je propustio puno toga, ali vjerujem da ćete u ovih 13 utakmica opravdati svoju vrijednost i kvalitetu. Očekujem da okrunimo sezonu s trofejom, a ne smijemo gubiti utakmice kao što je to bio slučaj prošle jeseni.

Hajduk će svojim igračima osigurati sve potrebno za kvalitetan rad.

- Želio sam da idemo na pripreme u Španjolsku jer će tamo biti najbolji europski klubovi, a mi pripadamo među njih. Hajduk je najbolji i bit će najbolji. Uskočili smo u ovaj vlak, a pokazat ćemo moć i znanje da možemo s njim upravljati. Samo bog je uz nas, a svi drugi su protiv nas - ustvrdio je u svom govoru Svaguša

U kadru ‘bijelih’ i Hloverkin nećak Leo Novak

Edoardo Reja napravio je rez u igračkom kadru Hajduka, izabrao je 25 nogometaša s kojima će trenirati, a to je grupa koja će otići na pripreme u Španjolsku. Među njima su i četvorica mladih nogometaša, juniori Andrijašević, Lendrić, Novak i Livaja.

Medijski je najzanimljiviji 19-godišnji Leo Novak, nećak HTV-ove urednice Hloverke Novak Srzić. Novak je bio u Dinamu, a sada je pod ugovorom s Hajdukom. Prošlu jesen proveo je na posudbi u drugoligašu Mosoru. Po vokaciji je napadač, a zabio je dva gola u drugoligaškoj konkurenciji. Ova lista igrača može se mijenjati samo u slučaju dolazaka, a čini se da od transfera Jurice Vranješa neće biti ništa.

Rejin Hajduk čine: Subašić, Tomić, Stipica (vratari); Rubil, Oremuš, Šerić, Strinić, Vejić, J.Buljat, Pandža, Maloča, Andrić, Skoko, Andrijašević, Ibričić, Cernat, Tičinović, Tomasov, An. Sharbini, Ah. Sharbini, Vukušić, Čop, Livaja, Novak, Lendrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 22:26