MARCO KURZ

'Prodaja Lakića ne dolazi u obzir'

- Složili smo se da Lakića pod svaku cijenu moramo zadržati najmanje do ljeta. Rastanak u siječnju stoga ne dolazi u obzir – dodao je Kurz
RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERMITTED WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL.Kaiserslautern's Croatian striker Srdjan Lakic celebrates after scoring the 1-1 during the German first division Bundesliga football match between FC Cologne and FC Kaiserslautern on August 21, 2010 at the RheinEnergie stadium in Cologne, western Germany. Kaiserslautern won the match 1-3. AFP PHOTO ACHIM SCHEIDEMANN GERMANY OUT
 AFP

Iz nogometnog su Bundesligaša Kaiserslauterna potvrdili da se hrvatskog centarfora Srđana Lakića (27) ne žele odreći ove zime makar ga šest mjeseci kasnije izgubili besplatno.

- Za nas će nastavak sezone u Bundesligi biti itekako težak. Stoga niti ne pomišljamo na slabljenje momčadske kvalitete. Naprotiv, radimo na tome da je ojačamo – rekao je trener novog prvoligaša Marco Kurz, koji i dalje strahuje od povratka trenutačno 12-plasiranog bundesligaškog sastava u drugoligaško društvo.

- Složili smo se da Lakića pod svaku cijenu moramo zadržati najmanje do ljeta. Rastanak u siječnju stoga ne dolazi u obzir – dodao je Kurz u razgovoru za Kicker.

Za hrvatskog golgetera, koji je jesenas zabio 11 golova u 16 bundesligaških nastupa, interes su zasad pokazali iz Wolfsburga i Werdera. Ugovor s Kaiserslauternom istječe mu u ljetu sljedeće godine. S klubom i dalje pregovara oko produljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:17