ŠVEĐANIN U SPLITU

POLJUD U IŠČEKIVANJU Brbić i Andersson dogovorili plaću od 6.000 eura, pregovori zapeli na bonusima

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je u svakodnevnom kontaktu s Jensom T Anderssonom koji još uvijek ima najviše izgleda da postane sportski direktor Bijelih. Pregovori na relaciji Split - Stockholm traju već nekoliko dana, a po posljednjim neslužbenim informacijama konačan dogovor zapinje na bonusima koje Andersson traži u slučaju da se za njegovog mandata ostvare rezultati poput osvajanja trofeja.

Sama plaća je već dogovorena na prvom sastanku u petak na Poljudu i ona bi trebala iznositi oko šest tisuća eura u neto iznosu. To je splitskom klubu prihvatljiva svota, ali trenutno im nisu prihvatljivi bonusi koje Andersson traži u slučaju dobrih rezultata, i to ne samo prve momčadi već i onih u mlađim kategorijama.

Štedljivi i racionalni Brbić pokušava smanjiti Anderssonove apetite i smekšati ga po pitanju bonusa, a s obzirom da pregovori i dalje traju u Hajduku vlada uvjerenje da bi bivši sportski direktor AIK-a mogao popustiti i pristati na manje iznose bonusa. Sve ostalo je navodno već dogovoreno, Andersson bi čak dobio potpuno slobodne ruke u vođenju stručnog dijela kluba čime bi postao i više od sportskog direktora, čak se govori da bi postao savjetnikom Uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 13:28