DRMAJU UKRAJINOM

Pogledajte gol Eduarda, Srna asistirao

Odlučujući gol vrijedan tri boda Šahtaru je donio Armenac Henrikh Mkhitaryan u četvrtoj minuti sudačke nadoknade nakon asistencije kapetana Darija Srne
 shakhtar.com

Šahtar iz Donjecka slavio je na gostovanju kod Metalista u Harkivu 2-1 u sklopu 11. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva i tako upisao osmu ovosezonsku pobjedu. Nakon što je Brazilac Taison u 56. minuti donio Metalist u vodstvo, činilo se da je Šahtar na pragu drugog ovosezonskog poraza, no momčad trenera Mircee Lucescua uspjela je do kraja u potpunosti preokrenuti susret.

Prvo je rumunjski trener u 65 minuti zamijenio Adriana Eduardom da Silvom, a hrvatski mu je reprezentativac uzvratio golom glavom za 1-1 samo sedam minuta kasnije. Bio je to Eduardov treći prvenstveni gol i drugi u samo četiri dana, nakon što je u srijedu zabio u Ukrajinskom kupu.

Odlučujući gol vrijedan tri boda Šahtaru je donio Armenac Henrikh Mkhitaryan u četvrtoj minuti sudačke nadoknade nakon prethodne asistencije kapetana Darija Srne.

Ukrajinska Premiersliga, 11. kolo:

Metalist Harkiv – Šahtar Donjeck 1-2 (Taison 56 / Eduardo 72, Mkhitaryan 90+4)

Redoslijed: 1. Šahtar Donjeck 26, 2. Dinamo Kijev 23 (-1), 3. Metalist Harkiv 20, 4. Karpatij Ljviv 20 (-1), 5. Dnjipro 19 (-1)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 09:51