OTKLONIO NEDOUMICE

OLIĆ NIJE LJUT NA KOVAČA 'Nisam nezadovoljan i ne razmišljam od oproštaju!'

Svi moji ulasci u igru bili su dogovoreni s izbornikom Nikom Kovačem - objašnjava vatreni veteran
 Goran Sebelic / CROPIX

Ivica Olić nije ljut na Niku Kovača i ne razmišlja o oproštaju od Vatrenih! Zašto smo počeli s takvom rečenicom? Iz jednostavnog razloga što se u nekim medijima pojavila informacija da je hrvatski reprezentativac nezadovoljan svojim statusom kod izbornika te da se sprema kazati “zbogom” reprezentaciiji.

- Sve što se navelo u nekim medijima su potpune špekulacije i nemaju veze s istinom. Nisam uopće ljut na izbornika ili nezadovoljan svojim statusom, ni razmišljam o oproštaju od reprezentacije - kazao na je Ivica Olić.

Objasnio je što se i zašto događalo na utakmicama protiv Cipra i Malte. U Puli je ušao u 69. minuti umjesto Halilovića, a u Maksimiru u 79. minuti umjesto Mandžukića.

- Svi moji ulasci u igru bili su dogovoreni s izbornikom Nikom Kovačem. Tako da odmah riješimo sve nedoumice. Razgovarali smo i dogovorili da protiv Cipra i Malte dobijem tu minutažu. Dakle, priče da sam nezadovoljan odmah padaju u vodu.

Veli da je on svoje na temu oproštaja od Vatrenih kazao već davno.

- Prije dvije godine. Toliko je mislim prošlo, baš sam u intervjuu Sportskim novostima kazao da ću igrati za Hrvatsku dok me god izbornici budu trebali i dok budem smatrao da mogu pomoći. Imam već 35 godina, karijeru iza sebe. Zar stvarno netko misli da bih se dolazio klatiti u reprezentaciju, vući po travnjaku i zauzimati mjesto nekom mlađem? Onaj tko tako misli ne poznaje me. Kad bih bio pozivan zbog stare slave, sam bih kazao “hvala, ali bilo je dosta”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:03