NOVA TUŽBA

Oglasio se i Hajduk: 'Ne dugujemo ništa, mi s Pokrovcem nismo imali nikakve veze'

'Hajduk osporava bilo kakvo dugovanje koje bi se odnosilo na transfer igrača Nike Kranjčara, kako iz Dinama u Hajduk tako i iz Hajduka u strani klub'
 Jakov Prkić/CROPIX

Odvjetnik Hajduka Vinko Radovani odaslao je javnosti službeni stav splitskog kluba glede tužbe Moravke Pokrovac, udovice nekadašnjeg menadžera Dina Pokrovca.

- Hajduk osporava bilo kakvo dugovanje koje bi se odnosilo na transfer igrača Nike Kranjčara, kako iz Dinama u Hajduk tako i iz Hajduka u strani klub. Ako postoji potraživanje tužitelja u smislu ulaganja u igrača, Hajduk s time nema apsolutno nikakve veze. Na prvom ročištu koje bi trebalo biti uskoro zakazano, predložit će se saslušanje svjedoka koji su akteri transfera Nike Kranjčara u Hajduk i iz Hajduka, a svakako teret dokaza leži na tužiteljima koji su dužni dostaviti dokumentaciju na kojoj temelje svoje tužbeno traženje - kazao je Radovani.

Moravka Pokrovac tužila je Hajduk i Niku Kranjčara na iznos od 600.000 eura koji je u tri godine, koliko tužba stoji na početnoj točki, narastao do 834.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 14:30