HAJDUK ODBIO NIKE

'NOVI DRES HAJDUKA BIT ĆE JEDAN OD NAJLJEPŠIH U EUROPI' Splićani odabrali opremu Macron

 Tom Dubravec/CROPIX

U bijelom salonu na Poljudu predsjednik Hajduka Marin Brbić i izvršni direktor Macrona Gianluca Pavanello potpisali su ugovor po kojem će spomenuta talijanska tvrtka biti tehnički sponzor kluba.

- Ugovor je na četiri godine, starta 1. srpnja. Početkom srpnja predstavit ćemo novi dres - najavio je Brbić.

- Osim tehničkog sponzorstva dobili smo i novog partnera jer smo dobili zastupstvo Hajdukovih proizvoda za područje bivše Jugoslavije, a to će klubu donijeti veće prihode - rekao je Brbić.

Po ugovoru s Umbrom Hajduk je prvotno imao pet posto od ukupnog prometa.

- Od ovog će ugovora Hajduk imati višestruko veću korist, a odredbe su tajna - pojasnio je Brbić.

Potraga za nasljednikom umbra je potrajala, a u prosincu su iz Hajduka objavili kako je izabran Nike.

- Razgovarali smo s devet tvrtki. Jednostavno nismo bili zadovoljni dresom koji je Nike nudio, smatrali smo da ne reprezentira Hajduk. Izabrali smo Macron, ne samo zbog financija već i što su Talijani poznati po modi i dizajnu. Uvjereni smo da će novi Hajdukov dres biti jedan od najljepših u Europi - vjeruje Brbić, a slaže se i Talijan Pavanello.

- Vjerujem da će ovo biti najljepši dres Hajduka dosad. Svake sezone radit ćemo poseban dres samo za Hajduk, a naš cilj je razviti i cijelu paletu proizvoda za navijače, djecu, žene... Možemo pomoći i u razvijanju odnosa i organiziranju prijateljskih susreta s klubovima kojima smo također sponzori, Laziom, Napolijem, Aston Villom... - rekao je Pavanello koji je najavio kako će se dresovi moći kupiti i u njihovim dućanima u Napulju, Bologni, Londonu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 22:40