KAO STANKOVIĆ U INTERU

NISU GA PLATILI NI EURA, A ZABIO JE GOL SEZONE Pogledajte strašan volej sa 45 metara!

Novi igrač Paderborna Marcel Ndjeng (33) postigao je gol kakav nismo vidjeli još od voleja Dejana Stankovića u dresu Intera
 Printscreen: Youtube

Iako je srpanj mjesec, nogometni fanovi polako se mogu vraćati u svoju rutinu budući da su pripreme za sljedeću sezonu u punom jeku. Štoviše, već se igraju pretkola europskih kupova, a u nekim mediteranskim državama koje, ako pitate njihove nogometne čelnike, ne muče muku s žegom i suncem, nova sezona već i traje.

Sjevernjaci nisu u tolikoj žurbi da s prvim kolom počnu 10.7. tako da su drugoligaši iz Engleske i Njemačke, Bolton Wanderers i Paderborn odigrali prijateljsku utakmicu. Slavili su Nijemci s 4-1, a njihov novi igrač Marcel Ndjeng (33) postigao je gol kakav nismo vidjeli još od voleja Dejana Stankovića u dresu Intera, kad je Srbin onomad zatresao mrežu gotovo s polovice terena.

Ndjeng, koji je iz Herthe došao bez da je Padeborn potrošio i jednog centa, zabio je sličan gol, samo bolji. Odbijenu loptu je kamerunski Nijemac dočekao na 45 metara od gola i strahovitim volejom poslao ravno pod prečku Boltonova vratara.

Uživajte u majstoriji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 04:01