POJAČANJE U NAPADU

NA KANTRIDI PREDSTAVLJEN ERMIN ZEC 'Kad me Rijeka pozvala, ni trenutka nisam dvojio...'

 Davor Zunic / CROPIX

Rijeka je predstavila svoje novo pojačanje, 26-godišnjeg napadača iz BiH Ermina Zeca kojeg je hrvatska nogometna publika upoznala kada je igrao u Šibeniku, a kasnije je četiri sezone proveo u turskom Genclerbirligiju. U Rijeku je, prema riječima zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea, doveden kao slobodni igrač.

- Sretan sam, zaista jesam, što sam došao u ovako ozbiljan klub. Kada su mi na početku pregovora predstavili planove i ambicije kluba, odmah sam pristao i želio sam biti dio toga. Nadam se mojim dobrim partijama i vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima – rekao je Ermin Zec na susretu s novinarima.

Zec je u prijelaznom roku imao različitih ponuda, ali splet okolnosti doveo ga je u Rijeku. Naime, već je imao postignut dogovor s drugim turskim klubom, Burasporom, zbog čega je odbio nekoliko klubova, ali ispadanje iz europske lige pomutilo je planove.

- Imao sam neke opcije, ali ništa se nije od toga realiziralo. Kad su mi predstavili projekt Rijeke, nije bilo dvoumljenja. Zadnjeg dana prijelaznog roka zvali su me ponovno iz Genclera, ali želio sam promjene u karijeri i nove izazove pa sam došao tu - rekao je Zec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:48