MIROLJUBIVO U ISTANBULU

Mourinho: Igrali smo protiv velike momčadi, rezultat uopće nije loš

Unatoč ispuštenoj prednosti, trener Chelseaja Jose Mourinho nije bio nezadovoljan nakon gostujućeg remija (1-1) protiv Galatasaraya u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Mourinhovi su nogometaši poveli već u devetoj minuti pogotkom Fernanda Torresa, ali je turski prvak sačuvao nadu pred uzvrat zahvaljujući golu Aureliena Chedjoua u 65. minuti.

- Bila je to vrlo emotivna večer. Igrali smo protiv velikog kluba koji ima sjajne igrače. Prvo je poluvrijeme bilo naše, imali smo prilike da 'ubijemo' utakmicu. U nastavku nas je Galatasaray pritisnuo. No, sveukupno se ne mogu žaliti i zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Igrali smo na teškom terenu i pokušali smo osigurati prolaz, ali sada nas čeka težak uzvrat. Sve u svemu, ne možemo reći da je rezultat loš jer je Galatasaray dobra momčad s iskusnim i jakim napadom - rekao je Mourinho.

Nezadovoljan nije bio ni strijelac za domaću momčad.

- Igrali smo protiv jedne od najjačih momčadi u Europi. Bilo je iznimno teško, ali gol koji smo postigli je vitalan. Čeka nas komplicirana uzvratna utakmica, ali imamo šanse. Pogotkom smo sačuvali svoju nadu živom - istaknuo je Chedjou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:28