DVOBOJ ZA EUROPU

'MISLI NAM LETE PREMA KUPU, ALI OSIJEK MORAMO POBIJEDITI' Igor Tudor uoči završnice sezone

 Paun Paunović/CROPIX

- Osijek je nezgodan protivnik, bez obzira što nema nekakav niz prikupljanja bodova, ali sam gledao snimke, i oni su ozbiljan protivnik posebno u gostima. Imaju dovoljno razloga da s novim trenerom daju sve od sebe. Mi smo pak koncentrirani na naš zadatak i tražimo pobjedu. Želio bi da napad bude bolji nego u zadnjim utakmicama, a obrana da sačuva želju s kojom je igrala u zadnjim utakmicama kad smo s 10 igrača pravili dobre obrambene stvari što nam je donijelo sigurnost - kazao je u najavi sutrašnje utakmice, Igor Tudor trener Hajduka.

Nedostaje im prava napadačka dimenzija.

- Mi igramo 4-4-2, volim imati dva klasična napadača jednog do drugoga, a ne da jedan bude naprijed, a drugi iza...

Neizbježno je pitanje gledate li se prema Kupu?

- Povremeno misli naravno odlete, ali imamo važnih 90 minuta protiv Osijeka, važno nam je da do Europe stignemo ili kroz prvenstvo ili kroz kup. Očekujem barem male pomake u igri i da psihički budemo što bolji i sasvim stabilni.

Vraćaju se Sušić i Milović?

- U konkurenciji su, ali ja ne bih o sastavu. Nemamo Vršajevića koji pauzira zbog kartona, a ujedno je i ozlijeđen, nisu spremni ni Adrijašević, Blažević, Oremuš i Mujan, ali ja ne volim govoriti tko može, a tko ne. Ima nas dovoljno na broju, tu su drugi, jednako dobri. Prema tome znamo što se od nas očekuje. Imperativ je pobjeda, kako ne bi bila, svi je očekuju, a i mi ćemo se potruditi da do nje dođemo.

Iz Hajduka obavještavaju da će biti otvorena dva ulaza na zapadu i na istoku, četiri na sjevernom dijelu, i oba na jugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 07:14