NA ZADOVOLJSTVO SVIH

Mile Petković ponovno na klupi Farmaceuta

'Zadovoljan sam što ću ponovno raditi, biti će ovo veliki izazov za mene jer se u posljednje vrijeme dogodilo puno negativnih stvari koje ćemo morati popraviti', rekao je novi-stari trener Koprivničana
Koprivnica, 261108.Nogometna utakmica Hrvatski nogometni kup 1/4 zavrsnice odigrava se izmedju Slavena Belupo i HajdukaNa slici: trener Slaven Belupa Mile Petkovic.Foto: Robert Sostaric/ Cropix
 Robert Sostaric/ Cropix

KOPRIVNICA - Mile Petković ponovno je trener Slaven Belupa. Nakon odlaska Zlatka Dalića u Saudijsku Arabiju, Uprava kluba na čelu s predsjednikom Stanislavom Biondićem kontaktirala je vinkovačkog stratega koji je jučer boravio u Koprivnici na dogovoru.

Iako nije istog dana postignut dogovor s Petkovićem, danas nam je ipak službeno potvrđeno da će Slaven Belupo u sezoni 2010./2011. voditi upravo Mile Petković.

- Silno smo se trudili da upravo Mile Petković ponovno preuzme Slaven Belupo. Jedino on može vratiti snagu i samopuzdanje slaven Belupu koje je izgubljeno u proteklih godinu dana - rekao je Biondić.

Mile Petković, novi stari trener Slaven Belupa zadovoljan je postignutim dogovorom s Upravom kluba. Kazao je da ga je predsjednik Biondić kontaktirao i izrazio želju da ponovno preuzme klupu koprivničkog prvoligaša što je on i prihvatio.

- Tražili su od mene da se ponovno priključim Slavenu kada klub baš ne kotira najbolje. Zadovoljan sam što ću ponovno raditi, biti će ovo veliki izazov za mene jer se u posljednje vrijeme dogodilo puno negativnih stvari koje ćemo morati popraviti - kazao je Petković.

Dodaje kako neće mijenjati termin početka priprema, nego da će sve ostati po starom. Znači da će pripreme Slaven Belupa početi 14. lipnja, a poznavajući njegov rad biti će vrlo naporne pripreme. Predstavljanje novog trenera biti će u ponedjeljak 7. lipnja u 15.00 sati, tri dana prije početka priprema. (Hrvoje Jurčić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 14:15