ČEKA INTER

Maleš je želio vratiti Livaju, ali on će ipak potpisati za Inter

Novi Hajdukov predsjednik također je Kaštelanin i vrlo je blizak obitelji Livaja, stoga je pokušao učiniti sve kako bi ih nagovorio da se Marko vrati u Hajduk
 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Jedna od prvih ideja novog Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša bila je pokušaj da na Poljud vrati Marka Livaju, 17-godišnjeg napadača koji je otišao iz Hajduka, ali mu klub nije dao slobodne papire te je zbog toga suspendiran.

Livaja, jedan od najvećih talenata u posljednjih nekoliko godina, trenira u švicarskom Luganu, ali ne može igrati, i to mu predstavlja problem. Istina, njegova pozicija nije ugrožena jer će taj komplicirani slučaj biti završen 26. kolovoza kada Kaštelanin navršava 18 godina. Tada će moći bez zapreka potpisati profesionalni ugovor. Već je najavljeno da Livaju čeka ugovor u Interu, makar bi na početku trebao ići na posudbu u Chevo ili Parmu.

Novi Hajdukov predsjednik također je Kaštelanin i vrlo je blizak obitelji Livaja, stoga je pokušao učiniti sve kako bi ih nagovorio da se Marko vrati u Hajduk. No, čini se da - barem zasad - od toga nema ništa jer Livaja ima druge dogovorene opcije.

Mladog Livaju je Eduardo Reja izvukao iz kadetske momčadi i poveo na pripreme prve momčadi. Ugovor mu je ponuđen tek nakon što je bio sve dogovorio s Interom. Nije ostvario nijedan službeni nastup za prvu momčad, a kad je Reju zamijenio Poklepović, nestao je s popisa prvotimaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 05:10