EMOTIVNA VEZA

Kranjčar: Više bih volio da smo izbjegli moj bivši klub

 Reuters

Izbore li polufinale FA Cupa u ponovljenoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Fulhama, nogometaši Tottenhama sučelit će se Portsmouthu.

Odlučio je tako ždrijeb natjecanja koji je u drugom polufinalu spojio Aston Villu i Chelsea.

Prošlu subotu su na Craven Cottageu Fulham i Tottenham odigrali dvoboj bez pogodaka i pobjednika (0-0) što znači da je pred Spursima treća uzastopna utakmica FA Cupa u kojoj će prolaz tražiti u ponovljenom susretu.

Uspiju li Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar i društvo slaviti na White Hart Laneu 24. ožujka, ući će među posljednje četiri momčadi u natjecanju.

Bit će to susret kojeg će posebno emotivno dočekati Kranjčar koji je sa Portsmouthom, klubom sada koji proživljava teške dane pod stečajem, osvojio to natjecanje prije dvije godine.

- Više bih, s emotivne strane, volio da smo izbjegli Portsmouth. Neće to biti laka utakmica za igranje - prokomentirao je hrvatski reprezentativni veznjak ždrijeb FA Cupa.

- Očito je da su gotovo svi nogometaši koji su osvojili Cup prije dvije godine napustili klub, ali svi oni i dalje su emotivno vezani uz njega i navijače. Uživali smo u tim trenucima, ostvarili neke sjajne rezultate i nismo danas sretni zbog situacije koja je zadesila klub - zaključio je Kranjčar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 17:34