NARUŠAVANJE IDILE

Kramarićev otac optužio Grnju da na EP-u prodaje igrače

'Na sastanku je Grnja rekao dečkima "Zovu me neki iz Splita da Vukušić i Tičinović moraju igrati"'
Varazdin, 131009.Na gradskom stadionu u Varazdinu igra se kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo reprezentacija (U21) Hrvatske i Srbije.Na slici: Andrej Kramaric slavi za 2:0Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Nisu u subotu svi bili oduševljeni pobjedom mlade reprezentacije nad Portugalom na EP-u u Francuskoj. Josip Kramarić, otac Andreja Kramarića, na stadionu nam se obratio ljutim pogledom:

- Znate li vi što se događas Andrejom? Zašto nije u prvoj postavi?

Pa je nastavio:

- Slobodno napišite da je to izvan pameti. Zamislite, na sastanku je Grnja rekao dečkima "Zovu me neki iz Splita da Vukušić i Tičinović moraju igrati". Pazite, pred momčadi on to govori.

Izbornik je to zacijelo rekao u kontekstu kako neće trpjeti da se takve stvari ponavljaju:

- Ali potom ih je stavio obojicu protiv Italije. Svi se dečki u reprezentaciji smiju. Andrej se meni doslovno plače na telefon jer ga je izbacio na klupu. Destabiliziran je. Europsko prvenstvo je natjecanje, nikako mjesto za prodavanje igrača.

Što na ovo dodati, Vukušić i Tičinović su jednako legitimni kandidati za momčad kao i Kramarić i ima logike što su dobili šansu pogotovo nakon poraza od Španjolske. Grnja je apsolutno čovjek koji je posvečen rezultatu Hrvatske i ne možemo sumnjati u njegovo poštenje. Prije nam se čini da je ispao netaktičan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 05:58