LADIĆEVA MISIJA

Kalinić opet među mladima, na Cipar putuje i Rakitić!

'Razgovarali smo s Kalinićem i on će se odazvati na utakmice koje slijede sa Ciprom i Slovačkom. To je dobra vijest, ali nećemo stati samo na Kaliniću', kaže Dražen Ladić
 Robert Belošević / Cropix

Nikola Kalinić igrat će za mladu reprezentaciju Hrvatske protiv Cipra i Slovačke u nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo. To je rezultat misije glavnog tajnika Zorislava Srebrića i izbornika mlade vrste Dražena Ladića u Londonu. Dvojac iz Rusanove jučer je pohodio utakmicu Chelsea - Blackburn (5:0), na kojoj je posljednjih pola sata igrao i Kalinić.

- Razgovarali smo s Nikolom Kalinićem i on će se odazvati na utakmice koje slijede sa Ciprom i Slovačkom sredinom studenog. To je svakako dobra vijest, ali nećemo stati samo na Kaliniću. Želimo krenuti i u akciju dovođenja Ivana Rakitića koji još uvijek ima pravo igranja za mladu selekciju. S Kalinićem, Rakitićem i Lovrenom bit ćemo zaista jaki u slijedećim nastupima i to je velika prilika za nas u kvalifikacijama - kazao je izbornik mlade vrste, Dražen Ladić.

Dakle, Srebrić i Ladić odradili su odličan posao u Londonu, i mlada vrsta je u punom naletu, nakon pobjede nad Srbijom eto sad će se dodatno pojačati sa napadačem Blackburna. Ladić želi i Rakitića te Lovrena što je sasvim logično, jer važnije su utakmice mlade reprezentacije u kvalifikacijama nego prijateljske utakmice A vrste.

Vjerujemo da će i izbornik Slaven Bilić dobronamjerno shvatiti ovu Ladićevu želju te da ćemo protiv Ciprana i Slovaka u U-21 vrsti gledati i Rakitića i Lovrena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:49