OBRAČUN NA FACEBOOKU

JOVANOVIĆ ODBRUSIO ŠUKERU 'Dok sam ja slavio gol u Beogradu, vi ste nepomično sjedili'

 Tom Dubravec/CROPIX

Jučerašnje obraćanje Josipa Šimunića na facebooku pokrenula je lavinu. Bivši stoper hrvatske reprezentacije obrušio se na predsjednika Ivu Josipovića i bivšeg ministra Željka Jovanovića zbog toleriranja anti-hrvatskih povika na utakmici Srbija-Albanija. Odgovor je stigao vrlo brzi i to od Željka Jovanovića. Na svom facebooku je napisao:

- Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica. Nebrojeno puta sam ponovio da sam nakon te beogradske utakmice u izjavi za medije, zajedno sa srpskim kolegom Vanjom Udovičićem, osudio nesportske ispade za vrijeme utakmice Srbija - Hrvatska i pozvao sve ljubitelje sporta da sport bude poveznica među susjedima, a ne razlog neprijateljstva i divljanja. Sve to snimili su i hrvatski novinari, ali zašto nikad nisu objavili ne mogu ja objasniti.

- Istovremeno u VIP loži sjedio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker sa cijelom delegacijom HNS-a, nitko od njih ni jednim potezom ni jednom riječju nije reagirao na sve ono za što mene uporno proziva Šimunić i zapjenjena desničarska ekipa. Jednako tako, kad je Hrvatska zabila gol jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutili.

- Zato, Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 17:31