TREBAJU POJAČANJA

Jerko Leko na listi želja španjolskog Espanyola

Za koga su se od spomenutih odlučili u Espanyolu, 14-plasiranoj momčadi Primere, trebalo bi biti poznato do kraja tjedna
 Reuters

Hrvatski nogometaš Jerko Leko još je uvijek član Monaca, ali čini se da bi do kraja siječanjskog prijelaznog roka ipak mogao promijeniti sredinu. Dosad se po engleskim medijima spominjao njegov mogući senzacionalni transfer u Chelsea, a na radaru ga drži i moskovski Dinamo.

Posljednji klub koji je stavio na razmatranje Lekino dovođenje je španjolski Espanyol. Klub iz Barcelone je u problemima jer mu se ozlijedio praktički jedini pravi defenzivni veznjak Moises Hurtado. Izvan terena će biti najmanje mjesec dana, a klub mu je svakako odlučio potražiti zamjenu.

Već je na početku zimskog prijelaznog roka Espanyol razmišljao o dovođenju igrača na defenzivnoj veznoj poziciji, ali su se ipak zbog velike neefikasnosti odlučuili za napadača. Iz Bologne je tako na posudbu stigao Argentinac Pablo Osvaldo. No, nakon Moisesove ozljede, u klubu su shvatili da će ipak morati pojačati i vezni red.

Prema pisanju El Mundo Deportiva, Espanyol je sastavio popis od nekoliko igrača koje bi mogli dovesti u Kataloniju, a među njima je i Leko. Uz njega, na listi je još jedan nogometaš Monaca, Bjelokošćanin Jean-Jacques Gosso, zatim Kamerunac Albert Banning iz PSG-a, te Mathieu Berson iz Toulousea.

Za koga su se od spomenutih odlučili u Espanyolu, 14-plasiranoj momčadi Primere, trebalo bi biti poznato do kraja tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 05:32