BEZIDEJNI DINAMO

IVANKOVIĆEV NOVI DEBAKL 'Klub će odlučivati o svemu, ali nije me strah smjene...'

Želja mi je da nas uvijek gleda ovoliko ljudi, odmah su igrači drugačije reagirali. Čestitke svim igračima na čelu s Križancem - presretan je bio Stanko Mršić
 Tom Dubravec / CROPIX

Naravno da je Stanko Mršić bio zadovoljan nakon velike pobjede nad Dinamom :

- Želja mi je da nas uvijek gleda ovoliko ljudi, odmah su igrači drugačije reagirali. Čestitke svim igračima na čelu s Križancem, koji je napravio sve da zaigra. Dali smo sve od sebe, nije bilo lako čekati da prođu posljednje minute. Opet smo dobili puno žutih kartona, ali idemo dalje.

Nije izdržao na klupi, odjurio je prije posljednjeg sučeva zvižduka.

- Otišao sam prije kraja, bio sam iziritiran nekim situacijama koje nisu bile realne. Ne smijem govoriti o suđenju, to je moj prijatelj iz Osijeka. Imamo tri boda, to je najvažnije.

Taktika je dala ploda, ostaje pitanje zašto igrači nisu ovako angažirani u svim utakmicama.

- Dali smo im jedan dio terena, usmjeravali smo im igru na bok, pribojavao sam se Soudanija, ali Glavina i ostali su ga dobro zatvorili. Teško je ući u glavu igrača, ja od prvoga dana govorim da bez trke i zalaganja nema pobjeda. Ispada da nam je lakše igrati protiv jačih.

Ovako je Branko Ivanković vidio utakmicu:

- Čestitke Splitu na pobjedi, ovakvu smo utakmicu očekivali, pripremali se na to. Znali smo da će biti teško, da će biti malo prilika i da treba zabiti da bi se utakmica otvorila. Primili smo pogodak iz naše pogreške i nakon toga je bilo još teže. Ne mogu zamjeriti igračima na želji i borbenosti.

Novinari su jedva čekali da ga upitaju boji li se da će dobiti otkaz.

- Ne bojim se smjene, inače ne bih ni dolazio, jer je to na neki način naša sudbina. Klub će odlučivati o svemu, ali straha apsolutno nema.

Split ga, kaže, nije iznenadio.

- Ne mogu reći da me Split iznenadio, gledao sam ih protiv Rijeke i Hajduka, gdje su bili jednako agresivni. Bilo je pitanje hoćemo li doći do kvalitetnog dodavanja. Nažalost, loše smo izvodili i slobodne udarce. Činjenica je da stvaramo dosta prilika, dobro, danas baš i ne, ali na prethodnima jesmo. Međutim realizacija nije dobra i to nam komplicira stvari. Trećom zamjenom ne bih ništa dobio, već sam imao dosta igrača prema naprijed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:31