'KANIBAL' PROGOVORIO

ISPOVIJEST LUISA SUAREZA 'Bio sam u depresiji, a psiholog mi je rekao da se moram ispričati'

'Pun sam emocija, oduvijek sam maštao da bi jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu'
 AFP

Luis Suarez dugo je šutio. Nakon napada na Chiellinija na Svjetskom prvenstvu, urugvajski kanibal je s 'ostatkom svijeta' uglavnom komuncirao preko priopćenja i društvenih mreža. Međutim, nakon debija za Barcelonu u pobjedi protiv Leona (6-0) Urugvajac se otvorio i na predstavljanju rekao svima što mu se motalo po glavi u zadnjih mjesec i pol dana.

- Bio sam u velikoj depresiji i stvarno sam se zabrinuo za svoju budućnost. U jednom trenutku mi se ništa nije radilo... Međutim, sada gledam samo prema naprijed - rekao je Suarez i otkrio da je posjećivao psihologa.

- Istina... On mi je rekla da se moram ispričati svima koje sam povrijedio...

Suarez za Barcelonu može samo trenirati i igrati prijateljske utakmice. Na svoj pravi debi će morat pričekati malo više od dva mjeseca.

- Ovo je ostvaranje sna za mene... Pun sam emocija, oduvijek sam maštao da bi jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu. U jednom trenutku sam mislio da nisam ni blizu Barce, ali kada mi se ukazala mogućnost da dođem na Nou Camp, ni trenutka nisam okolišao. Imao sam i drugih ponuda, ali Barca se ne odbija. Sada imam dva mjeseca da se spremim i nadam se da ću igrati protiv Real Madrida - rekao je Suarez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:51