GERRARD OSTAJE

'Impresioniran sam Hodgsonovim planovima'

Liverpool's Steven Gerrard (L) celebrates scoring his goal against Birmingham City during a Premier League match at St Andrew's in Birmingham, West Midlands, England on April 4, 2010. AFP PHOTO/ IAN KINGTONFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP

Čini se da je dovođenje Joea Colea u redove Liverpoola odigralo ključnu ulogu u zadržavanju njihovog kapetana i ponajboljeg nogometaša Stevena Gerrarda u klupskim redovima.

- Joe Cole je sjajno pojačanje za nas. Dobro poznajem Joea kroz englesku reprezentaciju, tako da znam iz prve ruke koliko je on dobar igrač – izjavio je Gerrard za Liverpool Echo.

- Tijekom godina u Premierligi Cole je dokazao svoju vrijednost, često baš protiv nas. Bit će fantastično zaigrati uz njega u crvenom Liverpoolovom dresu. Za vrijeme druženja u reprezentaciji rekao sam mu koliko je Liverpool velik klub i siguran sam da će naši navijači znati prepoznati i cijeniti njegove kvalitete – dodao je Liverpoolov 30-godišnji kapetan.

Komentirao je Gerrard i potencijalno napuštanje kluba u ljetnom prijelaznom roku (u Real Madrid), o kojem se puno pisalo u posljednje vrijeme.

- Ranije sam jasno rekao da ne želim o tome pričati već se koncentrirati na SP, a onda se dobro odmoriti s obitelji. Također sam želio prvo razgovarati s novim menadžerom Royom Hodgsonom i nakon što sam to učinio, mogu reći da sam impresioniran s njegovim planovima za budućnost – najavio je između redaka Gerrard svoj ostanak u klubu za koji je debitirao 1998. godine i za kojeg je ugovorno vezan još tri godine.

Bivši gitarist Simply Reda novi maser Liverpoola

Sylvan Richardson bio je član originalne postave popularne soul, rock i jazz-skupine Simply Red sredinom osamdesetih. Kratko se zadržao u bendu i započeo, između ostalog, karijeru fizioterapeuta.

Ipak, vjerojatno nije ni slutio da će dvadesetak godina kasnije zamijeniti žice uljem za masiranje i to kao profesionalni maser nogometaša Liverpoola.

Iz redova engleskog nogometnog giganta objavili su angažman Richardsona, kao i da se priključio “redsima” na predsezonskom trening-kampu u Švicarskoj.

- Ja sam profesionalni producent i glazbenik, ali uvijek me zanimala medicina i kada sam napustio bend 1987. godine to je bio put kojim sam krenuo. Moja nova uloga je pripremiti igrače i pomoći im pri oporavku i opuštanju na treninzima. Navikao sam raditi s vrhunskim sportašima i jako se veselim ovakvoj prilici – rekao je Richardson, koji je prethodno surađivao s trofejnim britanskim biciklistom Chrisom Hoyom.

Richardson je Simply Red napustio tek dvije godine po osnutku benda i sudjelovao je u snimanju njihova prva dva albuma 'Picture Book' i 'Men and Women'.

Novi angažman bivšeg gitarista Simply Reda vjerojatno neće oduševiti frontmena tog britanskog benda Micka Hucknalla, inače zagriženog navijača velikog Liverpoolovog rivala Manchester Uniteda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 13:00