U-20 PRIJATELJSKA

Hrvatska izgubila od Paragvaja, Rebić strijelac

Dobro je što je početni, standardni sastav iskazao niz vrline i zarana poveo nakon solo prodora izvanrednog Rebića
 Ronald Goršić/CROPIX

Bilo je to vrlo nespretno i nesretno! Hrvati su izgubili dobiveno, pa to može biti stanovita utjeha. Premda je i opomena.

Dobro je što je početni, standardni sastav iskazao niz vrline i zarana poveo nakon solo prodora izvanrednog Rebića. Potom je bilo još nekoliko solidnih prilika, ali dekoncentracija nije dopustila povećanje vodstva.

Za razliku od prvog dijela, u drugom su hrvatski reprezentativci, oni s klupe, potpuno podbacili. Da sve bude u tom tonu, 15 minuta prije svršetka ozlijedio se Mitrović pa smo morali s desetoricom, i tada potpuno sustali jer je trećeplasirana selekcija Južne Amerike osjetila svoju šansu i na brzinu dvaput zatresla Sluginu mrežu... Šteta zbog općeg raspoloženja. Nije igrao samo oporavljenik Ivančić, te Perić koji će se priključiti krajem tjedna u Bursi.

Treba kazati da je hrvatska SP-ekspedicija jučer poslala brzojav sućuti obitelji preminulog Josipa Kužea, a na ovoj utakmici igrači su u znak žalosti oko ruke nosili crni flor.

HRVATSKA-PARAGVAJ 1:2 (1:0)

ANTALYA - Igralište Wow Topkapi. Gledatelja oko 100. Sudac: Burgan (Turska).

STRIJELCI: 1:0 - Rebić (9), 1:1 - Lucena (77), 1:2 - Ayala (82

HRVATSKA: Zelenika, Gorupec, Datković, Mitrović, Aleksić, Mrzljak, Čanađija, Pjaca, Miličević, Rebić, Livaja (još su igrali: Livaković, Sluga, Miloš, Šimunović, Miškić, Pajač, Mi. Kovačić, Perica). IZBORNIK: Dinko Jeličić

PARAGVAJ: Morel, Colman, Pavon, Mareco, Portillo, Almarin, Alborno, Lucena, Ayala, Da Motta, Correa (još su igrali: Dominguez, Sanabria, Parades, Rojas, Perez, Gimenez, Segovia, Ramirez). IZBORNIK: Victor Genes

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 22:53