SJAJAN SKOR SPLIĆANA

Hajduk pobjedom okončao slovenske pripreme

Slovenske pripreme Hajduk je zaključio sjajnim omjerom četiri pobjede i jednim neriješenim. Za kraj Bijeli su odigrali utakmicu odigrali u Zavrču, mjestu na hrvatsko-slovenskoj granici u blizini Varaždina. Igralo se tvrdo, u duhu prave prvenstvene utakmice kako to treneri običavaju kazati. Novi slovenski prvoligaš, za kojeg igra i šest hrvatskih igrača, dočekao je Hajduk kao najvećeg protivnika koji je gostovao u njihovom malom mjestu.

0:1 - Milović

Slobodni udarac s lijeve strane izveo je Mijo Caktaš na čiju je oštru loptu u letu natrčao visoki stoper Milović. Precizno je snažnim udarcem glavom sa 10 metara pogodio desni donji kut nemoćnog Finka. Prvi zgoditak Bijelih iz prekida na slovenskim pripremama.

0:2 - Mujan

Loptu je oduzeo Pašalić, u prazna prostor gurnuo za Mujana koji je sam izašao pred vratara i lagano loptu prebacio vratara Finka.

Dvije minute kasnije Caktaš nije iskoristio jedanaestarac. Dugolin je srušio Vršajevića, a Caktašev udarac s bijele točke Fink je pročitao bacivši se poput Kalinića u desni donji kut.

1:2 - Kokol

U zadnjoj minuti Zavrč je smanjio zaostatak kada je nakon centaršuta u gužvi najviši bio Kokol i glavom pogodio za konačnih 1:2.

ZAVRČ - HAJDUK 1-2

STRIJELCI: 0:1 - Milović (37), 0:2 - Mujan (78), 1:2 - Kokol (90).

HAJDUK (4-3-3): Kalinić - Vršajević, Milović, Milić (od 67. Elez), Jozinović - Pašalić, Anđelković, Caktaš - Galešić (od 67. Tomaš), Kouassi, Mujan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 00:47