TURCI NALETJELI NA ZID

Hajduk odbio Galatasaray i 6,5 milijuna eura za Ibričića!

Je li moguće da do kraja prijelaznog roka netko ponudi deset milijuna eura?
Split, 080810.Stadion Poljud.Nogometna utakmica prve HNL izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: Senijad Ibricic postigao je prvi pogodak na utakmici i doveo Hajduku vodstvo od 1:0.Slavlje Ibricica.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

SPLIT - Hajduk ne pušta Senijada Ibričića za manje od deset milijuna eura! To je postalo jasno nakon što je Hajduk je nedjelju odbio ponudu Galatasaraya koji je za Ibričića ponudio 6,5 milijuna eura i 15 posto od budućeg transfera.

Na pregovorima s predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom u Poljudu je bio sportski direktor Galatasarayja Adnan Sezgin.

- Odbili smo ponudu Turaka jer nismo željeli rušiti projekt u kojeg smo krenuli, a Ibričić nam je važan faktor. Nije to bila ponuda koju bismo mogli nazvati “nemoralnom” - rekao je Svaguša.

Hajduk se nada većem inkasu od transfera Ibričića za kojeg će očito trebati keširati deset milijuna eura.

- Ibro nam je važan, a nakon što smo odbili ovu, ponudu želimo i da on bude zadovoljan. Povećat ćemo mu ugovor i bit će najbolje plaćeni igrač Hajduka - najavio je Svaguša.

U praksi to će značiti da će umjesto dosadašnjih 250.000 eura Ibričić zarađivati 400.000 eura godišnje.

Ibričić koji u Splitu proživljava najljepše trenutke u životu kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu (postao je otac male Lejle), uvijek je isticao da je sretan u Hajduku i da bi potpisao “doživotni” ugovor s “bijelima”.

- S Hajdukom još imam još puno neostvarenih ambicija, od osvajanja prvenstva do igranja u Europi - kaže Ibričić.

Kako sad stvari stoje, izvjesno je da će Ibričić ostati u Hajduku najmanje do siječnja sljedeće godine iako valja biti oprezan i pričekati da u ponoć 31. kolovoza završi prijelazni rok. Je li moguće da u zadnji čas za Ibru sleti ponuda od deset milijuna eura?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 01:27