POŠTO BARCA?

Hajduk objavio cijene ulaznica za Barcelonu

Tako će najjeftinije proći Torcida, jer je godišnja ulaznica za sjevernu tribinu + ulaznica za susret s Barcelonom - 500 kuna. Navijači s istoka to će plaćati od 850 do 950 kuna, zapad se cijeni od 1200 do 1400, a jug 600 kuna

SPLIT - Aktualni europski prvak imat će svoj premijerni nastup u novoj sezoni upravo u Splitu, na Poljudu 23. srpnja kada će igrati protiv ‘bijelih’ na proslavi stotog rođendana Hajduka.

- Barça će igrati u najboljem mogućem sastavu - potvrdio je član Hajdukove uprave zadužen za marketing Pavle Cicarelli.

Iako neće biti Lea Messija, bit će to prvorazredni spektakl, gostovanje Barçe u Splitu u špici turističke sezone događaj je koji predstavlja više od obične, prijateljske nogometne utakmice.

Hajduk je uložio dva milijuna eura u projekt Barça, pa su na Poljudu morali iskalkulirati na koji način mogu završiti u plusu. U toj financijskoj konstrukciji došlo se do pojedinačnih cijena ulaznica koje se kreću od najjeftinijih 300 kuna do najskupljih 1050 kuna.

- Kod određivanja cijena ulaznica željeli smo izaći u susret našim najodanijim navijačima, pretplatnicima, za koje smo pripremili posebne pogodnosti kod kupnje pretplate tako da po posebnoj cijeni mogu kupiti i ulaznicu za Barcelonu - objasnio je Cicarelli.

U Hajduku ne sumnjaju da će Poljud biti rasprodan. Ulaznice će se naći u prodaji već od 6. lipnja.

- Pozivamo naše navijače da budu prisutni na ovom velikom spektaklu kao što su bili 13. veljače protiv Sparte. Vjerujemo u naše navijače, i da će pokazati cijeloj Europi i svijetu kakav je to Hajduk klub i kakvi navijači stoje iza njega, i da ćemo iz Splita poslati u svijet pravu sliku.

Prve reakcije među navijačima su pozitivne. Iako u ovo vrijeme recesije nija lako izdvojiti nekoliko stotina kuna za jednu nogometnu utakmicu, većina Hajdukovih navijača drži da je ovo prava privilegija da za stoti rođendan Hajduka na Poljudu gostuje najatraktivnija momčad na planetu.

- Barcelona na Poljudu! To je nešto o čemu ćemo pričati unucima - kažu navijači.

Oni koji negoduju zbog (pre)skupih ulaznica, kažu da je to samo obična prijateljska utakmica i da je važnije kako će Hajduk krenuti u prvenstvu te u kvalifikacijama na Europsku ligu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:16