OPET NA POLJUDU

Gračan: Splićani će se potrošiti u tim verbalnim najavama

 Joško Ponoš / Cropix

SPLIT - Nenada Gračana mnogo toga veže uz Rijeku i Hajduk. Ponikao je na Kantridi, igrao je na Poljudu. Kao trener vodio je oba kluba. U Gračanovim riječkim i splitskim danima bilo je i ružnih i lijepih epizoda. U njegovom prvom nastupu za Hajduk protiv Rijeke Mladen Mladenović slomio mu je nogu. Kao trener s Rijekom je 1999. godine pobijedio Hajduk 3-1 na Poljudu u jednoj od najspektakularnijih utakmica u HNL-u, izbacio je Splićane iz utrke za prvaka, da bi ga u zadnjem kolu Špacin Osijek (1-1) zaustavio na putu do konačnog trijumfa.

- Neće mi biti svejedno izići na Poljud, ali o tome u ovom trenutku ne razmišljam. Okupiran sam aktualnim stvarima, ali i motiviran da s Rijekom napravim pozitivan rezultat.

Hajdukovci poručuju da nemate što tražiti na Poljudu?!

- Znam da su nakon dvije pobjede na startu puni samopouzdanja, ali i to može biti naša prednost. Možda će se istrošiti u verbalnim najavama pa neće ostaviti dovoljno žestine za utakmicu.

Glavna prijetnja bit će Riječani braća Sharbini, Anas prije nego Ahmad koji počinje s klupe!?

- Vidio sam ih dosad vrlo nervozne u dresu Hajduka, iako oba imaju kvalitetu za Hajduk. Cijela situacija u klubu utjecala na njihove igre. Neću posebno postavljati igru prema Anasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 23:39